Manufaktura Italian Blend
Espresso Proffesional
Blend Spirito di Napoli
Espresso Proffesional Blend
Spirito di Napoli
Cafea boabe prajita, 1kg
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Blend cu gust in care predomina note de ciocolata, cacao, mirodenii, aciditate scazuta, post gust care se evidentiaza prin arome de tabac, ciocolata neagra,unt, lemn dulce.
Blend | Arabica 60% Santos Alta Mogiana Brazilia, Honduras SHG ESTRELLAS, Ethiopia Djimmah |
Robusta 40% India Cherry AA, Vietnam |
Arome | Tabac, Ciocolata neagra, unt, lemn dulce | |
Note | Mirodenii, Cacao, Cicolata | |
Aciditate | Scazuta | |
Profil prajire | Espresso | |
Grad prajire | Mediu |
Espresso Proffesional
BlendArte da Milano
Espresso Proffesional Blend
Arte da Milano
Cafea boabe prajita, 1kg
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Blend cu gust echilibrat, rotund, cu crema persistenta si densa, aciditate redusa si note pregnante de ciocolata cu lapte si migdale.
Blend | Arabica 80% Santos Alta Mogiana Brazilia, Honduras SHG ESTRELLAS, Ethiopia Djimmah |
Robusta 20% India Cherry AA, Vietnam |
Arome | Tabac, Ciocolata neagra, unt, lemn dulce | |
Note | Ciocolata cu lapte, Migdale | |
Aciditate | Scazuta | |
Profil prajire | Espresso | |
Grad prajire | Mediu |
Espresso Proffesional
BlendAmore da Venezia
Espresso Proffesional Blend
Amore da Venezia
Cafea boabe prajita, 1kg
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Blend cu o acidiate moderata caracterizat vizual printr-o crema bine tesuta, cu un gust predominat de alune si nuci prajite si un postgust intens cu note de ciocolata cu lapte si miere.
Blend | Arabica 100% Santos Alta Mogiana Brazilia, Honduras SHG ESTRELLAS, Ethiopia Djimmah |
Arome | Ciocolata cu lapte si miere |
Note | Alune si nuci prajite |
Aciditate | Moderata |
Profil prajire | Espresso |
Grad prajire | Mediu |
Manufaktura Specialty
Specialty Coffee
Panama de Candela Chiriqui
Specialty Coffee
Panama de Candela Chiriqui
Cafea boabe prajita, 1kg
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
GUST | Aciditate citrică delicată, cu un gust persistent de caramel și ciocolată cu lapte, post gustul persistă cu gust rotund și migdalat. |
VARIETATE | Bourbon |
PALETA AROMELOR | Floral, vanilie, ciocolată, migdale, caramel |
METODA DE PRELUCRARE | Fully Washed 100% |
REGIUNE | Piedra de Candela Chiriqui |
FERMA | Finca Eleta |
ACIDITATE | Moderata |
GRAD DE PRAJIRE | Mediu |
PROFIL DE PRĂJIRE | Espresso |
GUST | Caramel Ciocolată cu lapte |
ALTITUDINE | 1350-1650 m |
Specialty Coffee
Panama de Candela Chiriqui
Specialty Coffee
Panama de Candela Chiriqui
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
GUST | Aciditate citrică delicată, cu un gust persistent de caramel și ciocolată cu lapte, post gustul persistă cu gust rotund și migdalat. |
VARIETATE | Bourbon |
PALETA AROMELOR | Floral, vanilie, ciocolată, migdale, caramel |
METODA DE PRELUCRARE | Fully Washed 100% |
REGIUNE | Piedra de Candela Chiriqui |
FERMA | Finca Eleta |
ACIDITATE | Moderata |
GRAD DE PRAJIRE | Mediu |
PROFIL DE PRĂJIRE | Espresso |
GUST | Caramel Ciocolată cu lapte |
ALTITUDINE | 1350-1650 m |
Espresso Proffesional
Ethiopia Black Lion
Specialty Coffee
Ethiopia Black Lion
Cafea boabe prajita, 1kg
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
GUST | O cafea cu aciditate medie spre ridicat, note dulci, fructe galbene coapte, post gust ciocolățiu. |
VARIETATE | Heirloom |
PALETA AROMELOR | Fructe/citrice, vanilie, ciocolata, migdale, piersica |
METODA DE PRELUCRARE | Naturala, Unwashed 100% |
REGIUNE | Yirgacheffe |
FURNIZOR | Dawit Demisse Telila |
ACIDITATE | Moderata |
GRAD DE PRAJIRE | Mediu |
PROFIL DE PRĂJIRE | Espresso |
GUST | Fructe galbene coapte, ciocolata |
Espresso Proffesional
Ethiopia Black Lion
Specialty Coffee
Ethiopia Black Lion
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
GUST | O cafea cu aciditate medie spre ridicat, note dulci, fructe galbene coapte, post gust ciocolățiu. |
VARIETATE | Heirloom |
PALETA AROMELOR | Fructe/citrice, vanilie, ciocolata, migdale, piersica |
METODA DE PRELUCRARE | Naturala, Unwashed 100% |
REGIUNE | Yirgacheffe |
FURNIZOR | Dawit Demisse Telila |
ACIDITATE | Moderata |
GRAD DE PRAJIRE | Mediu |
PROFIL DE PRĂJIRE | Espresso |
GUST | Fructe galbene coapte, ciocolata |
Manufaktura Premium Beans
SINGLE ORIGIN INDIA
Single Origin India
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
India Plantation este considerata una dintre cele mai bune cafele ale Indiei. Gratie corpului bogat si gustului intens de piper mozaic si coriandru, combinat cu ciocolata neagra, aceasta cafea boabe arabica scoate in evidenta notele de piper, papaya si condimente.
Tip | Arabica 100% |
Gust | Ciocolata neagra, piper mozaic, coriandru |
Note | Piper, papya, ciocolata neagra |
Aciditate | Medie |
Grad prajire | Mediu |
MULTIPLE ORIGIN FRUITY BLEND
Multiple Origin Fruity Blend
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Acest blend este alcatuit dintr-un amestec de cafea boabe de origine: Ethiopia, Costa Rica si India. Dozate cu atentie, totul ca sa rezulte un espresso perfect in ceasca ta, in care vei distinge note de zahar brun caramelizat, flori de liliac si iasomie.
Tip | Arabica 100% |
Gust | Prune uscate, Caramel, Piersica |
Note | Struguri, Caramel, Piersica |
Aciditate | Medie |
Grad prajire | Mediu |
SINGLE ORIGIN ETHIOPIA
Single Origin Ethiopia
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Cafeaua boabe Ethiopia este o arabica crescuta cu grija intr-o arie geografica clar delimitata, atent culeasa, procesata si prajita in loturi mici in functie de origine si de metoda de procesare. Asteapta-te la un gust senzational de fructe de padure, caramel si smochine.
Recomandam preparare prin metode alternative.
Tip | Arabica 100% |
Gust | Iasomie, Flori de liliac, Zahar brun |
Note | Fructe de padure, Caramel, Smochine |
Aciditate | Medie |
Grad prajire | Mediu |
SINGLE ORIGIN COSTA RICA
Single Origin Costa Rica
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Cafeaua boabe Costa Rica este o cafea delicioasa si imbietoare, revigoranta, cu o aciditate medie si un profil echilibrat al gustului. Extrage din solul vulcanic si climatul montan aromele fructate, precum si note distincte de zahar brun, curmale si cacao.
Recomandam preparare prin metode alternative.
Tip | Arabica 100% |
Gust | Zahar brun, curmale, cacao |
Note | Crema de zahar ars, piersica, nuci de macadamia, miere |
Aciditate | Medie |
Grad prajire | Mediu |
MULTIPLE ORIGIN CONGO
Single Origin Congo
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Congo este o Arabica complexa care se distinge prin combinatia de arome specifica cafelelor cultivate la altitudini inalte. Procesata prin spalare completa si uscata la soare, ea isi deschide notele de citrice, florale si de fructe dulci ale florilor de portocal.
Recomandam preparare prin metode alternative.
Tip | Arabica 100% |
Gust | Zahar brun, flori de portocal |
Note | Caramel, migdale, mango |
Aciditate | Ridicata |
Grad prajire | Mediu |
SINGLE ORIGIN COLOMBIA
Single Origin Colombia
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Cafeaua boabe Colombia face parte din clasa Supremo. Numele cafelei provine de la cuvantul „supremo”, pe care columbienii il folosesc pentru boabele de cafea cu o calitate la superlativ. Intensitatea cafelei boabe proaspat prajita Colombia si gustul sau balansat insotit notele de piersica si citrice se dezvaluie prin preparare la filtru/drip, espresso sau ibric.
Recomandam preparare prin metode alternative.
Tip | Arabica 100% |
Gust | Citrice, Piersici |
Note | Caramel |
Aciditate | Medie |
Grad prajire | Mediu |
MULTIPLE ORIGIN CHOCOLATE BLEND
Multiple Origin Chocolate Blend
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Un blend delicios obtinut dintr-un amestec inedit de cafea boabe arabica: Brazil, India si Columbia. Descopera o cafea usor acida si aromata, cu note de ciocolata neagra, condimente si piper rosu.
Tip | Arabica 100% |
Gust | Ciocolata neagra, Zahar Brun, Nucsoara |
Note | Ciocolata Neagra, Condimente orientale, Piper rosu |
Aciditate | Scazuta |
Grad prajire | Mediu |
SINGLE ORIGIN BRAZIL
Single Origin Brazil
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Brazilia este o Arabica usor acida cu textura medie. Cultivata in aer liber, sub soarele darnic specific regiunii, cafeaua primeste o corpolenta placuta, usoara pe alocuri si o aroma unica, din care se evidentiaza notele de cacao, nuci si miere.
Recomandam preparare prin metode alternative.
Tip | Arabica 100% |
Gust | Nuci, Miere, Cacao |
Note | Ciocolata cu lapte, Nuci caramelizate, Melasa |
Aciditate | Scazuta |
Grad prajire | Mediu |
SINGLE ORIGIN INDONEZIA
Single Origin Indonezia
Cafea boabe prajita, 200g
Birouri Espressor Profesional Metode Alternative Home
Brazilia este o Arabica usor acida cu textura medie. Cultivata in aer liber, sub soarele darnic specific regiunii, cafeaua primeste o corpolenta placuta, usoara pe alocuri si o aroma unica, din care se evidentiaza notele de cacao, nuci si miere.
Recomandam preparare prin metode alternative.
Tip | Arabica 100% |
Gust | Nuci, Miere, Cacao |
Note | Ciocolata cu lapte, Nuci caramelizate, Melasa |
Aciditate | Scazuta |
Grad prajire | Mediu |